Ganduri Nepieptanate

Ganduri, amintiri, iubire, dragoste si … un pic de suflet

Ultimul piron

Cand m-ai crucificat, iubite, cel din urma piron l-ai infipt adanc in inima mea. Nu m-a durut, am simtit doar raceala lui strabatandu-mi tot trupul si cu ultimele puteri mi-am ridicat ochii spre Cer si am strigat :

” Tata, de ce ne mor iubirile? De ce mor cu cateva zile inaintea noastra, iar noi agonizam dementi… de ce nu murim atunci, in aceeasi clipa? De ce?”

Dar n-am primit nici un raspuns, doar cerul s-a intunecat peste lumea mea de piatra si atunci am inteles ca tu, tu ai fost crucea mea. Eu am urcat Via Dolorosa purtandu-te pe umeri, eu am cazut sub cruce de mii de ori si m-am ridicat cu incapatanarea celui care nu vrea sa se declare invins. Eu am baut paharul pana la fund desi stiam ca nu sorb decat otrava… Dar, vezi tu… numai ultimul piron m-a facut sa inteleg ca numai exista drum inapoi, ca inspre Golgota doar urci pentru a nu mai cobori niciodata.

Nu te teme, iti spun. Eu nu voi invia, asemeni Mantuitorului. Piatra de pe mormantul meu nu vor veni ingerii sa o fereasca niciodata. Abia acum am inteles… eu am murit pentru ca tu sa poti trai, eu voi ramane in bezna pentru ca tu sa descoperi lumina. Si toate astea i le datoram ultimului piron!

Lili Trif

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: